• Industrikompressor

  Planlagt service, forebyggende vedlikehold og oppdaterte serviceteknikere øker tilgjengeligheten og livslengden på dine maskiner, noe som bidrar til å holde driftsutgiftene nede. Dersom maskinen går for lenge uten vedlikehold, risikerer du havari med akutte reparasjoner som følge.

  Codelco er en av Atlas Copcos få utvalgte autoriserte servicepartnere. Vi står til rådighet for deg, enten det er forebyggende vedlikehold eller akutt service. Vi har velutstyrt servicebil for å kunne utføre service og reparasjoner på maskiner og utstyr ute hos kunder. Vi tilbyr serviceavtaler tilpasset ditt utsyr og behov. Vi har også utstyr for testing av luftkvalitet ved bruk av trykkluft til f.eks. pusteluft.


  Ditt trykkluftanlegg er ditt ansvar og Codelco vil bistå!  

 • Generator

  Ingen kjenner Atlas Copcos generatorer som Atlas Copco. Nøye overvåking av ytelse og vedlikeholdsbehov over mange år har gjort det mulig å sette sammen servicesett og serviceprogrammer skreddersydd for halvårlige og årlige serviceintervaller.

  Servicesettet inneholder alle delene som kreves som del av et planlagt vedlikeholdsprogram. Når servicesettet installeres av en erfaren mekaniker fra Codelco, holdes avbruddstiden på et minimum og sørger for at utstyret holdes i topp stand gjennom hele levetiden.

 • Portabelt

  Det er svært viktig å vedlikeholde maskinene regelmessig for å sikre pålitelig drift og lang levetid. Ved å følge de anbefalte serviceintervallene og regelmessig forebyggende vedlikehold minimerer du faren for høye produksjonskostnader som følge av dårlig utstyr og driftsstopp.

  Service og reparasjoner gjøres enten ute i felt, eller inne på vårt verksted.

 • Hydrauliske hammere

  Originale kvalitetsdeler og godt opplærte mekanikere resulterer i en lavere eiekostnad over hele livssyklusen for ditt utstyr. Vi fokuserer på service, slik at du kan fokusere på din forretningsdrift.

  Resultatet er en maksimering av din produktivitet. Vi har mulighet til å gjøre service, reparasjoner og overhalinger på større hammere som krever løfteutstyr, moment tiltrekking og ekspertise på hydraulikk. Sveising på f.eks. hurtigfester og lignende utføres av sertifiserte sveisere.

 • Sliping av borstål

  Hvordan bruke mindre penger på Atlas Copco Secoroc-produkter? Hvis du bruker pengene på borkroner som hele tiden må byttes ut, vil du begynne å lure på om du ikke kan få mer for pengene et annet sted. Svaret på det er at vi har en rekke ulike typer slipeutstyr.

  Vi kan tilby slipeutstyr for koniske kroner, topphammer- og DTH-kroner, samt helstangbor. Riktig sliping med riktig verktøy gjør at stiftene får sin opprinnelige fasong etter sliping, og opprettholder effektiviteten på boreutstyret ditt.

  Riktig sliping = høy produktivitet!

 • Verktøy

  Når du har kjøpt kvalitet – behold den!

  Det er lett å glemme at alle maskiner, før eller senere, får nedsatt kondisjon om de ikke får service. Forandringen kan være vanskelig å oppdage, da det kommer smygende, dag for dag. Maskinene presterer mindre, som resulterer i produksjonsnedgang.


  I vårt verksted utfører vi service og reparasjoner på Atlas Copco verktøy med original deler fra Atlas Copco.